Wie zijn wij

Wij zijn Marius en Gerrie van der Heyden en verkopen een groot assortiment boeken op markten en braderieën. Ook verkopen wij deze boeken via onze online boekenwinkel mariusboeken.nl.

Daarnaast kunnen wij ook een verkoop bij U op school houden (zie ook kinderboekenmarkten.nl) met kinder- en jeugdboeken, met een uitgebreider assortiment dan u bij ons op de webshop vind. Heeft u interesse of vragen?. Neem dan contact met ons op.

Assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment boeken bestaande uit nieuw, nieuw afgeprijsd, nieuw licht beschadigde en gelezen boeken zie voor de staat van de boeken de conditie boekenlijst. Ons uitgebreide assortiment bestaat o.a. kinder/jeugd, romans, thrillers, kunst en cultuur.

In ons uitgebreid assortiment kinder/jeugd boeken zijn veel voordeelboeken en deze zijn uiterst aantrekkelijk geprijsd.

Kwaliteit

Alle boeken die wij verkopen worden door ons eerst streng geselecteerd en in een goede/nette staat gebracht. Wat voor ons niet geschikt is voor verkoop schenken wij aan goede doelen in de breedste zin van het woord.

Wij verkopen geen boeken die de leespret bederven, maar uiteraard kun je ook bij ons een boek gewoon terugsturen (zie retourneren).

Mocht u meer informatie willen hebben over wie wij zijn en wat wij doen, kunt u contact opnemen met ons via info@mariusboeken.nl

Wij zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 74117890.