Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.

Er zijn op dit moment 2 mogelijkheden om te betalen: iDEAL en overboeking. Wij zijn nog bezig met de ontwikkeling van de site en werken eraan om in de toekomst meerdere betalingsmogelijkheden aan te bieden.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor dient u dan wel eerst een afspraak te maken.

Dit boek is nieuw, maar licht beschadigd met bijvoorbeeld een knikje, scheurtje, krasje en/of deukje. Aangezien we meerdere exemplaren op voorraad hebben met ieder een eigen beschadiging kunnen we echter niet aangeven wat de exacte aard van de beschadiging is. De afbeelding bij de vermelding is slechts een voorbeeld, en geen exacte weergave van de staat van het boek. Uitgangspunt is altijd dat het boek nooit eerder gelezen is en volledig leesbaar is.

Dit zijn boeken die gelezen/tweedehands zijn en door ons zijn nagezien. De afbeelding bij de vermelding is slechts een voorbeeld, en geen exacte weergave van de staat van het boek, maar deze boeken zijn nog in een goede nette staat.

Nee, dit is niet mogelijk.

Nee, om onnodige beschadiging van het boek te voorkomen kunnen we de bestelde boeken niet opengeslagen verzenden.

We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk na de betaling te versturen. Het overgrote deel van de bestellingen wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

De brievenbus pakketten zullen verstuurd worden met PostNL of DHL. De pakketten zullen verstuurd worden met DHL.

Voor brievenbuspost is het uiteraard niet nodig om thuis te zijn (indien uw brievenbus voldoet aan de minimum eisen van postNL en DHL). Indien het pakket binnen Nederland wordt verstuurd met DHL en u was niet thuis toen de bezorger bij u aan de deur stond. Dan vind je een kaartje in de brievenbus. Daarop staat aangegeven of je pakket eventueel bij de buren is afgeven. Als dat niet het geval is, dan kun je met behulp van de bezorgcode op de kaart en je postcode een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen.

Nee, de genoemde prijzen zijn al zo laag mogelijk. We kunnen geen extra korting geven op deze prijzen.

Nee, om iedereen gelijke kansen te geven op onze lage prijzen kunnen we geen boeken reserveren.

De letters achter het isbn nummer betekenen:

  • N betekent nieuw boek.
  • A betekent afgeprijsd nieuw boek.
  • LB betekent nieuw licht beschadigd boek.
  • G betekent gelezen en foto is gemaakt van het boek.